Velkommen

Da vi er inne i en tøff periode med stenginger av salonger og bedrifter, folk må holde seg inne grunnet koronasmitten, har jeg åpnet for muligheten til nettbasert forberedende kurstid for alle som ønsker å ta kurs, utvide kompetansen sin og for de som ønsker å gjøre noe ut av tiden de er hjemme til å gjøre noe produktivt. 

Jeg har lagt ut tilbud på hele 45% avslag av kurspris på alle mine tilbud innen kurs, i en begrenset periode. 

Dvs. at dere kan kjøpe kurs, og få en forberedende tid hjemme frem til vi har lov til å begynne å jobbe igjen, for så og avtale kursdato for kurs i klinikken da vi får klarsignal for dette, *så fremt jeg ser at fysisk kursdag trengs, og du ønsker tilbud om dette (dette må vurderes fra min side). - Og i tillegg hjelper dere med å holde liv i min bedrift. 

* Med forberedende tid menes dette at du som deltaker får en innkjøpsliste med de produkter og utstyr du måtte trenge for trening som bestilles, når du får dette hjem kan du trene på utførelse og teknikker og være godt forberedt til kursets dag/dager. Det vil bli sendt videoer, bilder, forklaringer , kurshefte all info du måtte trenge. Tilgang til lukket facebook gruppe, dialog via tlf., mail, facetime og facebook. 

*Det er fullt mulig å kun få nettbasert kurs om ønskelig for de som bor langt unna og ikke har muligheter til å komme fysisk til kursplass. - Send meg mail og vi kommer opp med en kursplan. 

 

 

Takk for at du bidrar til å holde liv i min lille bedrift.