Velkommen til 2 dager INTENSIV kursdager

Intensiv dager menes at du lærer en behandling på kort tid, og det kreves at du selv etter kurs trener på egenhånd for å bli bedre på teknikker du lærer deg. - Resultat første gang du legger vil ikke alltid være perfekt, men derfor også trengs det mye trening fra din side. 

Det er fullt mulig å lære å legge gelenegler kun på 2 dager, du læres opp på de teknikker og utøvelse du trenger for å kunne legge gele på negler.

Du skal igjennom 2 dager tilegne deg den kunnskap om hyigene, hvordan oppbevare produkter, hvordan bruke produkter og verktøy, hvordan arbeidsstasjon vil se ut, forarbeid/prep av negler og neglbånd, filteknikk- ink. ikke drill bruk, hvordan legge gele på negler i ulike trinn: natur negl, forlengelse med tipp og sjablong, fransk og ensfarget. Og til slutt etterfyll/fjerning av material. 

Deg som deltaker får selvsagt tilgang til lukket facebook gruppe, eget hefte hvor alle stegene står/teori hefte, og etter endt kursdager blir du bedt om å øve på minst 4 ulike modeller innen 6 uker ,som må godkjennes før utdeling av kursbevis/diplom for fullført deltagelse. Blir ikke de godkjent har du 6 mnd. for å få dette godkjent.

2 dagers Intensiv kurs hos Bellas Beauty Klinikk koster 7000; , Dette inkluderer alle materialer på kursdagene.

Grunnen til at kursene holdes uten produkter er for at jeg som kursleder står som egen selvstending og er ikke bindt opp eller har gått inn i samarbeid med levrandører, jeg står for det matriale du måtte bruke under kurs. Jeg gir selvfølgelig gode tips til hvor du kan handle. 

* Det er viktig at du skaffer deg modeller til kurs - se egen side for info: Modeller til kurs.

Høres dette spennede ut?!

Meld deg opp i dag, ser frem til å høre fra akkurat deg : 

Påmelding?! Du må være 18 år for å bestille kurs, under 18 - med godkjennelse fra verge.

* Ved en påmelding må jeg ha yttligere informasjon av deg:

Fullt navn,Adresse med postnr., E- post, Tlf ,Fødselsdato

FIRMA?! Firma navn, Org.nr., Adresse med postnr, E- post ,Tlf,

Hvilket kurs som ønskes

Skriv inn til meg her: 

 

 

 

Navn*
E-postadresse*
Telefonnummer*
Melding*